Mi vagyunk a Webtown.

Egy nagyszerű Csapat, tele csillogó szemű, tettvágytól égő fiatalokkal és tapasztalt, "vén" rókákkal.

2005 óta létezünk, célunk a kezdetek óta minőségi, egyedileg testreszabott szoftverekkel segíteni Partnereink mindennapi munkáját. Olyan rendszereket építünk, melyekkel megkönnyítjük ügyfeleink üzleti tevékenységét. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha folyamatosan szem előtt tartjuk az igényeket és a trendeket.

Munkáink minőségét több mint 50 munkatársunkból álló, magasan kvalifikált Wioneer csapatunk, több mint egy évtizedes tapasztalatunk, valamint felhasználóbarát, innovatív megoldások iránti elkötelezettségünk garantálja.

Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatási palettánk folyamatos bővítésére, a piac állandóan változó igényeire a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb megoldások folyamatos kutatására. Ennek köszönhetően a cégünk növekedése folyamatos és a cég alapítása óta töretlen. Szolgáltatásaink között egyaránt megtalálható a portálfejlesztés, egyedi szoftverek fejlesztése, szoftverüzemeltetés, rendszerintegráció, valamint a webdesign és az informatikai tanácsadás

Mit és hogyan alkotunk?

Két fő technológiai alapvetéssel dolgozunk. Csapatunk kiemelkedő tudását Java és PHP programnyelvű szoftverek megalkotása során kamatoztatja.

Partnereink üzleti igényeit technológiától, programnyelvektől függetlenül, az ideális informatikai megoldásokkal szolgáljuk ki.

Kitartó munkánk gyümölcseként a Webtown 2009-től ORACLE Partner, 2010 tavasza óta az első hivatalos Magyarországi Liferay Partner, 2015 óta pedig a CEE régió egyedüli Liferay Platinum fokozatú partnere. 2016-ban váltunk az eZ Systems első magyarországi partnerévé, szakmai rátermettségünket rögtön eZ Advanced+ Partner fokozattal ismerték el. Ennek köszönhetően Partnereink számára PHP és Java környezetekben egyaránt kínálunk gyártói terméktámogatással rendelkező termékeket.   

Projektjeik értékközpontú lebonyolításának érdekében 2015 óta a SCRUM projektvezetési módszertant alkalmazzuk.

Büszkék vagyunk az évek során kialakított ügyfélkörünkre és arra, hogy olyan vállalatok informatikai igényeire tudtunk megoldásokkal szolgálni, mint például a K&H Bank, az NN Biztosító, a Raiffeisen Bank, a MAVIR, a Ricoh, a MOL, az Aegon, , vagy a Szerencsejáték Zrt.