Webtown

Küldetésünk az internet fejlődésében rejlő potenciál elérhetővé tétele.

Történetünk

Történetünk 2005-ben kezdődött. Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy az általunk fejlesztett szoftverek segítségével a felhasználók életét megkönnyítsük, jobbá és kényelmesebbé tegyük az online térben. A Webtown működésének kezdete óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csapatunk mindig a lehető legjobb szakemberekből álljon, hogy ügyfeleink számára mindig a lehető legmagasabb minőséget és az üzleti igényeket legjobban kiszolgáló informatikai megoldásokat biztosíthassuk.
Olyan rendszereket fejlesztünk, melyekkel hatékonyabbá tesszük ügyfeleink tevékenységét.

Alapításunk óta töretlenül fejlődünk, ennek kulcsa a folyamatos fejlődni akarás, a megoldás-orientált hozzáállás és csapatunk általános elszántsága. Tapasztalatunkra, hatékonyságunkra és az általunk képviselt minőség szintjének folyamatos fenntartására támaszkodva érhettük el, hogy mára a Webtown egy nemzetközileg ismert és elismert szoftverfejlesztési vállalattá fejlődhetett.

Legfontosabb tevékenységi köreink a Liferay DXP rendszerek fejlesztése, a PHP , azon belül is a Symfony keretrendszerre épülő egyedi szoftverek fejlesztése, az Ibexa Experience rendszerek fejlesztése, valamint a React Native és Flutter alapú mobil és IoT alkalmazások fejlesztése. 

A Webtown 2010 óta Liferay Partner, 2020 óta pedig a világ 5 Liferay Multinational Platinum Partner vállalatának egyikeként dolgozunk a Liferay DXP alapú rendszerek fejlesztésén világszerte. 2016-ban váltunk az Ibexa jogelődje, az eZ Systems első magyarországi partnerévé, mára Ibexa Silver Partner minősítéssel dolgozunk azért, hogy a "digital experience" fogalma a PHP alapú szoftverek világában is elterjedhessen. 

Projektjeinket agilis módszertanok szerint, a Scrum és a Kanban leghatékonyabb elemeire építkezve szervezzük, ezáltal tevékenységünk átlátható, rendkívül gyors release ciklusokkal dolgozunk, tiszta és hatékony kommunikációt biztosítunk ügyfeleink számára. Megrendelőink számára kiemelten fontos a "Time to market", ezért tevékenységünket úgy építettük fel, hogy projektjeink indulásától a lehető legrövidebb időn belül képesek legyünk az MVP élesítésére. Partnerként támogatjuk megrendelőinket üzleti igényeik validálásában, priorizálásában, valamint tevékenységük hatékonyságának folyamatos fejlesztésében, melyhez minden körülmények között a tökéletes informatikai megoldásokat igyekszünk biztosítani.
 
Küldetésünk az internet fejlődésében rejlő potenciál elérhetővé tétele 
mindenki számára, ezzel segítve az embereket saját és szervezeti céljaik elérésében.
 

Új digitális projektet tervezel?

Segítünk