Mi vagyunk a Webtown

Egy nagyszerű Csapat, tele csillogó szemű, tettvágytól égő fiatalokkal és tapasztalt, "vén" rókákkal.

A Webtown története

2005. Ekkor indultunk, tulajdonképpen a BME Schönherz nevű kollégiumának szobáiból. Azóta egészen szépen megnőttünk, mára kb. 60 fős csapattal dolgozunk. Az elmúlt másfél évtizedben kinőttünk 7 irodát, dolgoztunk elképesztően jó projekteken, baromi jó közösséget alakítottunk ki és a folyamatos növekedés mellett mindvégig hűek tudtunk maradni az alapértékeinkhez. Tágas, kényelmes és még véletlenül sem open office környezetben dolgozunk. Bátran állíthatjuk, hogy hozzáértés, hatékonyság és emberségesség jellemzi a Webtown csapatát. Az iparágnak köszönhetően az országhatárok által sugallt virtuális akadályok nem igazán érintenek minket, a világ számos pontján működő szervezet számára készítettünk már szoftvereket. De az elmúlt években még könnyebbé vált kapcsolatba lépni velünk, hiszen Budapest mellet már Bécsben, Londonban, illetve Rijádban is elérhetnek minket személyesen is. 

Anno úgy indultunk, hogy PHP fejlesztéseket végeztünk. Egyre komolyabb rendszereket készíthettünk el és igen hamar a Symfony keretrendszer mesterévé vált a csapat. Aztán 2010-ben elindultak nálunk a Java fejlesztések is és erre építkezve mára a régió legkomolyabb Liferay partnereként dolgozunk. Az elmúlt években csapataink egyre több fejlesztést végeznek mobil és IoT eszközökre is.
 
Küldetésünk az internet fejlődésében lévő potenciál elérhetővé tétele
mindenki számára, ezzel segítve az embereket saját és szervezeti céljaik elérésében.
 
És ezen a ponton mondhatja bárki, hogy micsoda bullshit. Mi magunk is ráncoljuk a homlokunkat, ha valami túl jónak tűnik. Kételkedni emberi dolog. De tudod mit? Dolgozz velünk, és rájössz, hogy nálunk nem a bullshit pörög.

A Webtown egyszerűen .

Új digitális projektet tervezel?

Segítünk