KSGAAL

Átadás: 2024

  • Oktatás
  • Liferay

King Salman Academy for Arabic Language

A KSGAAL (King Salman Academy for Arabic Language), egy innovatív szervezet, mely az arab nyelv oktatásának, terjesztésének és ehhez kapcsolódó tudományos kutatások előmozdításának szenteli magát. A legfrissebb technológiai fejlesztések, így a mesterséges intelligencia alkalmazásával, az Akadémia széleskörű kezdeményezéseket – ösztöndíjakat, versenyeket és hackathonokat – indít, főként a fiatal generációk bevonásával. Céljuk, hogy globális szinten fokozzuk az arab kultúra és nyelv ismeretét és elismerését.

 

A megoldás:

A Webtown és a Crafton közös projektjének eredményeképpen a Liferay platformra épülő megoldás született. A Liferay rendszer segítségével a kétnyelvű (arab és angol) tartalomkezelés könnyedén megvalósul, hiszen a platform képes kezelni az arab nyelvű szövegeket, logókat és az arab nyelv sajátosságainak megfelelően tükrözött megjelenést is biztosít. Az oldal kialakítása során a letisztult és könnyen navigálható felületre helyeztük a hangsúlyt, biztosítva a felhasználóbarát élményt minden eszközön, reszponzivitásának köszönhetően.

 

Eredmények:

A projekt zárásaként a KSGAAL weboldala új arculatot kapott, emellett az Akadémia munkatársai most már magabiztosan kezelhetik a tartalmak frissítését és bővítését. Ez a fejlesztés kulcsfontosságú lépést jelent az Akadémia digitális stratégiájában, útját egyengetve további közös projektek felé. Az újonnan kialakított platform révén az Akadémia még hatékonyabban veheti fel a kesztyűt az arab nyelv és kultúra világszerte történő népszerűsítésének kihívásával.