Bosch

Átadás: 2017

  • Gyártóipar
  • Egyedi portletek
  • Rendszerintegráció
  • Liferay

Bosch

A Bosch forradalmasította az automata sebességváltók vezérlőrendszereit, majd a Liferay DXP-re építkezve tovább növelte a tervezési, gyártási, minőségbiztosítási folyamatok hatékonyságát. Mi, felhasználók, a Bosch termékeitől a megbízhatóságot, a minőséget és a mindennapi kényelmet várjuk el. Hogy a Bosch mindezt biztosíthassa számunkra, a legmodernebb technológiai megoldásokra támaszkodnak, így esett a választásuk a Liferay DXP -re is.

A projekt megvalósítását a Webtown csapatára bízták, a több hónapos, agilis projekt folyamán rendkívül szoros és hatékony együttműködésben dolgoztak a Bosch és a Webtown munkatársai. 

Az általunk fejlesztett megoldás egyik legfontosabb témaköre az integrációs lehetőségek maximalizálása volt, melyre támaszkodva a Bosch csapata racionalizálhatta az adatkezelést és jelentősen csökkentette az adminisztrációra fordítandó időt, javítva a termékfejlesztés pontosságát és a végső termékek minőségét.

 

 

"Mindenképpen olyan megoldást kerestünk, ami valós idejű, webalapú, platformfüggetlen. Így találtunk rá a Liferay keretrendszerre a Webtown révén, ami meggyőző volt számunkra, mert könnyen - programozói tudás nélkül - kezelhető és konfigurálható, segítségével pedig gyorsan elérhettük a kellő transzparenciát."

Kossa Péter
Bosch