Üzletfejlesztés és tanácsadás

Megtervezzük és megvalósítjuk az ideális üzleti folyamatokat

Minden üzleti folyamat fejleszthető és javítható

Felmérés

Munkánk során minden esetben azonosítjuk és felmérjük Partnereink meglévő üzleti folyamatait – tesszük mindezt interjúk készítésével, a rendelkezésre álló adatok elemzésével és szabályzatok feldolgozásával. Mindig szem előtt tartjuk a jogszabályi környezet vizsgálatát, s az annak való kötelezettségek betartását, valamint a felsővezetői elvárásoknak való megfelelést.

Tervezés

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, közösen határozzuk meg az általuk elérni kívánt állapotot, azonosítjuk a konkrét célokat. A tervezési munkálatoknál szakmai workshopokat tartunk, szükség esetén külső szakmai segítséget veszünk igénybe.

A Bevezetési Terv és Megvalósíthatósági Tanulmány elkészítésénél mindig a már korábban bevált folyamatoptimalizálási tapasztalatainkra és „best practice” kutatásaink eredményeire építünk.

Bevezetés 

Az elkészített tervek alapján nekilátunk azok megvalósításának, Partnertől és a megbízás természetétől függően menedzseljük feladatainkat. Képzések és oktatások keretében segítjük Partnereinket, hogy a bevezetési folyamat gördülékenyen zajlódjon le – az esetek többségében párhuzamos rendszereket kell összehangolnunk és megoldanunk az átállást.

Informatikai támogatás

A teljes folyamatoptimalizálási eljárás informatikai vetülete ölt testet, mely során az integrációs fejlesztések, paraméterezések és egyedi testreszabási műveletek zajlódnak le.

Adathalmazból értékes információt alkotunk

Az egyik legnagyobb előnye a BI-t használó vállalatoknak, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megismerjék a vevőkörük viselkedését. Az így szerzett tudást profittá alakítva értékes vevőket képesek megtartani, valamint továbbiakat megnyerni.

Üzleti cél azonosítás 

Rendkívül fontos, hogy a birtokunkban lévő adatokból képesek legyünk olyan válaszokat generálni, amelyek támogatják az üzleti döntéseinket. Számtalanszor tapasztaljuk, hogy például egy vállalati rendszer felépítése esetében az üzleti kérdések messze túl mutatnak a konkrétan megfogalmazott problémán. Az üzleti célok megfelelő azonosítása érdekében személyesen egyeztetünk a döntéshozókkal, marketing felelősökkel, értékesítőkkel és azokkal az alkalmazottakkal, akik használni fogják a rendszereket.

Adatvagyon felmérés

Az üzleti adatok strukturálatlansága végett a vezetők sokszor csak a „legjobb becslésre” tudnak támaszkodni. Teszik mindezt azért, mert üzleti adataik nélkülöznek minden olyan struktúrát, amely lehetővé tenné számukra a valós információkon alapuló döntést.