Liferay Portálfejlesztés

A Webtown 2015 óta Liferay Platinum Partner. A státusz pedig kötelez.

Liferay nagyvállalati portál és keretrendszer

  • Széles körben alkalmazható és összetett funkcionalitással rendelkezik.
  • Vezető Java alapú nagyvállalati portálrendszer, mely kiemelten támogatja a multi-site kezelést, jól skálázható és rugalmasan alakítható.
  • Fejlesztői beavatkozás nélkül, adminisztrátori feladatkörben is gyorsan és hatékonyan bővíthető.
  • Nemzetközi supporttal rendelkezik, több mint 200 partner céggel, 6 kontinensen.
  • Nem csupán portálrendszer, hanem fejlesztői keretrendszer is, így az egyedi alkalmazások fejlesztése hosszútávon is könnyen megvalósítható benne..
  • Valamennyi széles körben használt operációs rendszert, adatbázis kezelőt és platformot támogat.
  • Üzemeltetése és licenc költségei jelentősen kedvezőbbek, mint más, hasonló tudású DXP termékeké.

Liferay Digital Experience Platform

Megbízható rendelkezésre állás és nagyobb teljesítmény
 A Liferay portál, a tesztek alapján két szerverből álló klaszteres környezetben több mint 11.000 egyidejű virtuális felhasználót képes kiszolgálni, és több mint 5.000 egyidejű virtuális felhasználót a közösségi esetekben. Összetettebb infrastruktúrák esetén több mint 2 millió aktív felhasználót képes kezelni extrém körülmények között is. 
Integrálhatóság
Mint a piac egyik független vállalati portálja, a Liferay teljesen kompatibilis a főbb adatbázisokkal, operációs rendszerekkel és alkalmazásszerverekkel. A Liferay portálba a legelterjedtebb integrációs technológiák kerültek bele, mint például JSR 168/286, JSR 170, WebDav, iCal és WSRP. A nyílt sztenderdekhez és rugalmas architektúrához való ragaszkodásnak köszönhetően a Liferay portál könnyen integrálható nyílt forráskódú és zárt üzleti termékekkel, mint például EMC Documentum, Microsoft Office, Alfresco, Intalio, JasperSoft, Magnolia, MuleSource, Pentaho, Terracotta stb.
Fejlett közönség célzás
A Liferay által tovább fejlesztett „Audience Targeting” alkalmazás lehetővé teszi a különböző látogatói csoportok szétválasztását, elősegítve a célzott tartalmak és kampányok eljuttatását a megfelelő látogatók felhasználói körhöz. Lehetőséget ad továbbá a felhasználói műveletek nyomonkövetésére, riportok generálására és akár a kampányok eredményességének mérésére is, így a Liferay-alapú online felületek látogatói mindig releváns tartalmakat láthatnak.
Rugalmas architektúra
A vállalatok azért választják a Liferay portált, mert rugalmas architektúrával rendelkezik, és könnyű integrálni. A szolgáltatás-orientált architektúrának köszönhetően a fejlesztési ciklusok felgyorsulnak, a szolgáltatások újrafelhasználhatók, és gördülékeny az alkalmazásfejlesztés.
Tartalomkezelés és webes közzététel
A Liferay portál beépített tartalomkezelő rendszere egy olyan összetett rendszer, amely szerepkör-alapú munkafolyamat támogatással, elkülönült tartalomlétrehozási és közzétételi mechanizmussal és szerkesztői jóváhagyással, valamint változáskövető folyamatokkal rendelkezik.
Díjnyertes felhasználói felület
A Liferay könnyen használható, fejlett “Web 2.0”-s felületet biztosít, AJAX és más megjelenítő-technológiák támogatásával. Kényelmesen lehet a grafikus felületen keresztül testre szabni a portált, a portletek drag&drop mozgathatók, a navigáció dinamikus, valamint a portletek instant telepíthetők.

Új digitális projektet tervezel?

keress minket