Liferay DXP

Nem csak vállalati portál.
Nem csak intranet.
Sokkal több.
Digital Experience Platform.
ajánlatkérés

Megbízható rendelkezésre állás és nagyobb teljesítmény
A Liferay portál a tesztek alapján két szerverből álló klaszteres környezetben több mint 11.000 egyidejű virtuális felhasználót képes kiszolgálni, és több mint 5.000 egyidejű virtuális felhasználót a közösségi esetekben. Összetettebb infrastruktúrák esetén több mint 2 millió aktív felhasználót képes kezelni a legleterhelőbb körülmények között is.

Rugalmas architektúra
A vállalatok azért választják a Liferay portált, mert rugalmas architektúrával rendelkezik, és könnyű integrálni. A szolgáltatás-orientált architektúrának köszönhetően a fejlesztési ciklusok felgyorsulnak, a szolgáltatások újrafelhasználhatók, és vegyes az alkalmazásfejlesztés.

Fejlett közönség célzás
Eddigi portálfejlesztési munkáink során kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző látogatói célcsoportok célzott tartalmi és funkcionális kiszolgálására.

A Liferay által tovább fejlesztett „Audience Targeting” alkalmazás lehetővé teszi a különböző látogatói csoportok szétválasztását, elősegítve a célzott tartalmak és kampányok eljuttatását a megfelelő látogatók felhasználói körhöz. Lehetőséget ad továbbá a felhasználói műveletek nyomon-követésére, riportok generálására és akár a kampányok eredményességének mérésére.

Integrálhatóság
Mint a piac egyik független vállalati portálja, a Liferay teljesen kompatibilis a főbb adatbázisokkal, operációs rendszerekkel és alkalmazásszerverekkel. A Liferay portálba az alapvető integrációs technológiák kerültek bele, mint például JSR 168/286, JSR 170, WebDav, iCal és WSRP.

A nyílt sztenderdekhez és rugalmas architektúrához való ragaszkodásnak köszönhetően a Liferay portál könnyen integrálható nyílt forráskódú és zárt üzleti termékekkel, mint például EMC Documentum, Microsoft Office, Alfresco, Intalio, JasperSoft, Magnolia, MuleSource, Pentaho, Terracotta stb.

Tartalomkezelés és webes közzététel
A Liferay portál beépített tartalomkezelő rendszere egy olyan összetett rendszer, amely szerepkör-alapú munkafolyamat támogatással, elkülönült tartalomlétrehozási és közzétételi mechanizmussal és szerkesztői jóváhagyással, valamint változáskövető folyamatokkal rendelkezik.

Díjnyertes felhasználói felület
A Liferay könnyen használható, fejlett “Web 2.0”-s felületet biztosít AJAX és más megjelenítő-technológiák támogatásával. Kényelmesen lehet a grafikus felületen keresztül testre szabni a portált, a portletek egérrel mozgathatók, a navigáció dinamikus és lehetséges útvonalakat használni, valamint a portletek instant telepíthetők.

A Liferay olyan nagyvállalati portál és keretrendszer, amely széles körben alkalmazható, összetett funkcionalitással rendelkezik. Vezető Java alapú nagyvállalati portálrendszerként kiemelten támogatja a multi-site kezelést, jól skálázható és rugalmasan alakítható.

Fejlesztői beavatkozás nélkül, adminisztrátori feladatkörben is gyorsan és hatékonyan bővíthető. Nemzetközi support-tal rendelkezik, több mint 100 partnercéggel, 6 kontinensen.

Nem csak portálrendszer, hanem fejlesztői keretrendszer is, így az egyedi alkalmazások fejlesztése hosszútávon is könnyen megvalósítható benne.

Szoftverkörnyezet független, támogat valamennyi széles körben használt operációs rendszert, adatbázis kezelőt és platformot. Üzemeltetése és licenc költségei jelentősen kedvezőbbek, mint más nemzetközi termékeké.

Főbb funkciók

ÖSSZEKAPCSOLT DIGITÁLIS ÉLMÉNY
A Liferay DXP segítségével saját mobilalkalmazások, mobiloldalak, modern weboldalak, fogadó oldalak és sok más készíthető, miközben a márka és az élmények egységessége az összes érintkezési ponton megmarad. Az ügyféladatok minden interakcióban megmaradnak, így például az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy a számítógépén kezdjen el kitölteni egy űrlapot, majd később az okostelefonján fejezze be.w
DIGITÁLIS KÉSZENLÉTRE TERVEZETT ARCHITEKTÚRA
A Liferay rugalmas és moduláris architektúrának köszönhetően az informatikusok üzletileg egyből hasznosítható megoldásokkal állhatnak elő, kihasználva a többször használható mikroszolgáltatásokat és a meglévő alkalmazásokkal való integrációt az új digitális technológiákhoz és a stratégiabéli változásokhoz való alkalmazkodás érdekében. Költs kevesebbet a tartalmak, ügyféladatok, komponensek és szolgáltatások újbóli felhasználásával valamennyi rendszerben.
A háttérrendszerek egyszerűsített integrálása egyesíti az üzleti egységeket és folyamatokat, hogy a cégek az ügyfélélmény minden elemére összpontosíthassanak.
ELKÖTELEZETTSÉGI MUTATÓK
A videotartalmak megtekintésével, a célzott tartalomra való átkattintással és korábbi érintésekkel kapcsolatos adatokból megismerheted, hogyan is kerül kapcsolatba az ügyfélközönség a vállalatoddal. A Liferay DXP kiszámítja a marketingkampányok eredményességének kielemzéséhez és a kritikus, adatokon alapuló üzleti döntéshozatalhoz szükséges alapvető elkötelezettségi mutatókat.
CÉLCSOPORTSZŰRÉS
Hozz létre egyedi tartalmat és helyezze az egyes közönségtípusoknak megfelelő kontextusba. A magatartás- és szerepalapú tartalomszűréssel a cégek az ügyfélnek a marketingfolyamatban bejárt teljes útját támogathatják, akár már az első marketingérintéstől kezdve. A kampányok alaposabb megismerésével beazonosíthatók a hatásos tartalmak és a legsikeresebb értékesítési módszerek.

 

Továbblépés

A Liferay digital experience platformmal napjaink vállalatai az ügyfél-elkötelezettség és az ügyfélkapcsolatok korábbinál több részletét is megismerhetik. Tudd meg Te is, hogy miként! Látogass el a Liferay weboldalára további információért: http://liferay.com/digital-experience-platform.