A Liferay megoldásai a gyártóiparnak

A modern gyártási folyamatok lehetnek egyszerűek is...

A hibátlan kommunikáció kulcsa

A digitalizáció alapvető változást hoz a gyártóiparba

A hatékony üzleti fejlődéshez szükségszerű, hogy a gyártási folyamatok átláthatóak és jól követhetőek legyenek, amihez a vállalaton belüli információáramlás elengedhetetlen. 

Használja a Liferay DXP-t, hogy átfogó, adatvezérelt képet kapjon a gyártási folyamatokról. Mérje fel, hogyan tökéletesítheti a B2B e-kereskedelmet, ismerje meg egy integrációs platformnak az előnyeit, tartson lépést az technológia robbanásszerű fejlődésével, hogy könnyebben elérhesse üzleti céljait.

A digitalizáció azt jelenti, hogy a vállalatoknak világszerte újra kell definiálniuk és automatizálniuk kell üzleti folyamataikat ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak. Ennek lehet az egyik hatékony eszköze a Liferay platform bevezetése, amely segít ezeknek a kihívásoknak a leküzdésében.  

"Mindenképpen olyan megoldást kerestünk, ami valós idejű, webalapú, platformfüggetlen. Így találtunk rá a Liferay keretrendszerre a Webtown révén, ami meggyőző volt számunkra, mert könnyen - programozói tudás nélkül - kezelhető és konfigurálható, segítségével pedig gyorsan elérhettük a kellő transzparenciát."

Kossa Péter

BOSCH

LIFERAY DIGITAL EXPERIENCE PLATFORM

A gyártóipar kihívásai

A gyártóipar jellemző kihívásai közé tartozik a hatékonyság javítása, a költségek csökkentése és a minőség biztosítása. Ezeknek a kihívásoknak leküzdéséhez a gyártóknak olyan átfogó megoldásra van szükségük, amely megfelel az igényeiknek és segít optimalizálni folyamataikat.

A pandémia utáni időszak, illetve az orosz-ukrán háború kihívásokkal teli gazdasági helyzetet jelent minden szektorra, nem kivétel ez alól a gyártóipar sem. A kialakult szituációban fontos, hogy gyorsan, hatékonyan és rezíliensen alkalmazkodjunk a körülményekhez, hogy a lehető legjobb minőségű terméket, a lehető legrövidebb idő alatt, a legkisebb költségráfordítással nyújthassuk a vevőinknek, vagyis a lean manufacturing szemléletet kövessük.
 

Az Ipar 4.0 elvei és technológiái 2011 óta folyamatos változást hoznak az iparba, lehetővé téve az ipari folyamatok digitális átalakítását. Az intelligens gyárak létrehozása az egyik fő célkitűzése, amelynek köszönhetően csökkenthető az emberi hibák és a hibás termékek száma, javítható a termékminőség, optimalizálható az energiafelhasználás és növelhető az üzleti rugalmasság és versenyképesség. Az Ipar 4.0 azonban számos kihívással is szembesülhet, amelyekre fel kell készülni.
Liferay DXP ebben a folyamatban is segíthet.

Ahhoz, hogy megértsük,  hogy a Liferay milyen képességeivel emelkedik ki a többi hasonló megoldás közül, érdemes megnézni, hogy milyen funkciókat és előnyöket kínál ez az üzleti szintű DXP.

Személyek és adatok összekapcsolása
különböző rendszerekből
Az üzleti folyamatok központja az ügyfél
tömegtermelés helyett tömeges testreszabás
Új termékek és szolgáltatások létrehozásának lehetősége
a piacra lépéshez

Hogyan tedd hatékonyabbá a B2B értékesítést?