Liferay Portálfejlesztés

A Webtown 2015 óta Liferay Platinum Partner. A státusz pedig kötelez.

Liferay nagyvállalati portál és keretrendszer

  • Széles körben alkalmazható és összetett funkcionalitással rendelkezik. Vezető Java alapú nagyvállalati portálrendszerként kiemelten támogatja a multi-site kezelést, jól skálázható és rugalmasan alakítható.

  • Fejlesztői beavatkozás nélkül, adminisztrátori feladatkörben is gyorsan és hatékonyan bővíthető. Nemzetközi support-tal rendelkezik, több mint 100 partnercéggel, 6 kontinensen.
  • Nem csak portálrendszer, hanem fejlesztői keretrendszer is, így az egyedi alkalmazások fejlesztése hosszútávon is könnyen megvalósítható benne..
  • Szoftverkörnyezet független, támogat valamennyi széles körben használt operációs rendszert, adatbázis kezelőt és platformot. Üzemeltetése és licenc költségei jelentősen kedvezőbbek, mint más nemzetközi termékeké.

Új digitális projektet tervezel?

keress minket

Liferay Digital Experience Platform

Főbb jellemzők, csak röviden...

Megbízhatóság és nagyobb teljesítmény

 A Liferay portál, a tesztek alapján két szerverből álló klaszteres környezetben több mint 11.000 egyidejű virtuális felhasználót képes kiszolgálni, és több mint 5.000 egyidejű virtuális felhasználót a közösségi esetekben. Összetettebb infrastruktúrák esetén több mint 2 millió aktív felhasználót képes kezelni extrém körülmények között is. 
 

Integrálhatóság

Mint a piac egyik független vállalati portálja, a Liferay teljesen kompatibilis a főbb adatbázisokkal, operációs rendszerekkel és alkalmazásszerverekkel. A Liferay portálba a legelterjedtebb integrációs technológiák kerültek bele, mint például JSR 168/286, JSR 170, WebDav, iCal és WSRP. A nyílt sztenderdekhez és rugalmas architektúrához való ragaszkodásnak köszönhetően a Liferay portál könnyen integrálható nyílt forráskódú és zárt üzleti termékekkel, mint például EMC Documentum, Microsoft Office, Alfresco, Intalio, JasperSoft, Magnolia, MuleSource, Pentaho, Terracotta stb.

Fejlett célzás

A Liferay által továbbfejlesztett „Audience Targeting” alkalmazás lehetővé teszi a különböző látogatói csoportok szétválasztását, elősegítve a célzott tartalmak és kampányok eljuttatását a megfelelő látogatók felhasználói körhöz. Lehetőséget ad továbbá a felhasználói műveletek nyomonkövetésére, riportok generálására és akár a kampányok eredményességének mérésére is, így a Liferay-alapú online felületek látogatói mindig releváns tartalmakat láthatnak.

Rugalmas architektúra

A vállalatok azért választják a Liferay portált, mert rugalmas architektúrával rendelkezik, és könnyű integrálni. A szolgáltatás-orientált architektúrának köszönhetően a fejlesztési ciklusok felgyorsulnak, a szolgáltatások újrafelhasználhatók, és gördülékeny az alkalmazásfejlesztés.

Tartalomkezelés és webes közzététel

A Liferay portál beépített tartalomkezelő rendszere egy olyan összetett rendszer, amely szerepkör-alapú munkafolyamat támogatással, elkülönült tartalomlétrehozási és közzétételi mechanizmussal és szerkesztői jóváhagyással, valamint változáskövető folyamatokkal rendelkezik.

Díjnyertes felhasználói felület

A Liferay könnyen használható, fejlett “Web 2.0”-s felületet biztosít, AJAX és más megjelenítő-technológiák támogatásával. Kényelmesen lehet a grafikus felületen keresztül testre szabni a portált, a portletek drag&drop mozgathatók, a navigáció dinamikus, valamint a portletek instant telepíthetők.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!