IT tanácsadás

Megtervezzük és megvalósítjuk az ideális üzleti folyamatokat
Felmérés
Munkánk során minden esetben azonosítjuk és felmérjük Partnereink meglévő üzleti folyamatait – tesszük mindezt interjúk készítésével, a rendelkezésre álló adatok elemzésével és szabályzatok feldolgozásával. Mindig szem előtt tartjuk a jogszabályi környezet vizsgálatát, s az annak való kötelezettségek betartását, valamint a felsővezetői elvárásoknak való megfelelést.
Tervezés
Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, közösen határozzuk meg az általuk elérni kívánt állapotot, azonosítjuk a konkrét célokat. A tervezési munkálatoknál szakmai workshopokat tartunk, szükség esetén külső szakmai segítséget veszünk igénybe. A Bevezetési Terv és Megvalósíthatósági Tanulmány elkészítésénél mindig a már korábban bevált folyamatoptimalizálási tapasztalatainkra és „best practice” kutatásaink eredményeire építünk.
Bevezetés 
Az elkészített tervek alapján nekilátunk azok megvalósításának, Partnertől és a megbízás természetétől függően menedzseljük feladatainkat. Képzések és oktatások keretében segítjük Partnereinket, hogy a bevezetési folyamat gördülékenyen zajlódjon le – az esetek többségében párhuzamos rendszereket kell összehangolnunk és megoldanunk az átállást.
Adathalmazból értékes információt alkotunk
Az egyik legnagyobb előnye a BI-t használó vállalatoknak, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megismerjék a vevőkörük viselkedését. Az így szerzett tudást profittá alakítva értékes vevőket képesek megtartani, valamint továbbiakat megnyerni.
Üzleti cél azonosítás 
Rendkívül fontos, hogy a birtokunkban lévő adatokból képesek legyünk olyan válaszokat generálni, amelyek támogatják az üzleti döntéseinket. Számtalanszor tapasztaljuk, hogy például egy vállalati rendszer felépítése esetében az üzleti kérdések messze túl mutatnak a konkrétan megfogalmazott problémán. Az üzleti célok megfelelő azonosítása érdekében személyesen egyeztetünk a döntéshozókkal, marketing felelősökkel, értékesítőkkel és azokkal az alkalmazottakkal, akik használni fogják a rendszereket.
Adatvagyon felmérés
Az üzleti adatok strukturálatlansága végett a vezetők sokszor csak a „legjobb becslésre” tudnak támaszkodni. Teszik mindezt azért, mert üzleti adataik nélkülöznek minden olyan struktúrát, amely lehetővé tenné számukra a valós információkon alapuló döntést.
 

A vállalati hatékonyság záloga

Rendszertervezés és integráció

Igen ritka, hogy egyszerű weblapfejlesztési projekten dolgozunk.

Szinte minden projektünknek részét képezik a rendszertervezés és az integrációs feladatok, így bátran kijelenthetjük: évtizedes tapasztalattal segítjük Partnereink munkáját ezen a téren is. A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek tudják csupán igazán megkönnyíteni egy vállalat munkatársainak hétköznapjait.


UX tervezési módszertan 

Csapatunk módszertanában a teljes ergonómiai tervezés úgynevezett tervezési termékműhelyek köré épül, amely a tervezési folyamat döntéshozó és egyben kreatív fóruma. A termékműhelyek feladata, hogy a készülőben lévő user interface terveit menet közben korrigálja. Tervezőcsapatunk nem ért egyet azzal az általános metódussal, hogy kreatív tervező cégek ügyfeleiknek csak a kész, befejezett munkáikat mutatják meg.

A termékműhelyek alkalmával szándékosan bevonjuk megrendelőinket a munkafolyamatba a készülő tervek megvitatásával, így az elképzeléseinkre azonnali visszajelzéseket kapunk. Célunk, hogy az végeredmény használható, megtalálható, elérhető, hasznos, kívánatos, hiteles és egyben értékes is legyen a felhasználók számára.


 

Vállalatod sikerének záloga a kiszámítható informatikai háttér 

A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek megkönnyítik munkatársaid mindennapjait. Egy nem megfelelően megtervezett infrastruktúra viszont gátolja az üzemeltetés szolgáltatásainak hatékonyságát.

Ügyfeleink kényelme és a hatékony munkavégzés kapcsán fontos követelmény, hogy az adatokat egy helyen tárolják. Végezzük mindezt oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőket egyesítve egy új, együttműködő rendszert alkotunk.


 

Versenyelőnyt kínálunk vállalkozásodnak

Az eredeti funkcionalitást egy magasabb szintű, több lehetőséget kínáló szolgáltatástartalommal váltjuk fel, melynek célja a hatékonyság növelése. A meglévő rendszerek együttműködési képességének javítása, illetve a már említett új funkciók megvalósítása által hatékonyabbá válik cégén belül a kommunikáció.

Munkánk során leggyakrabban vállalatirányítási rendszerekkel, irat- és dokumentumkezelési rendszerekkel, üzemirányítási szoftverekkel, címtárakkal, egyedi fejlesztésű szoftverekkel kapcsoljuk össze az általunk készített szoftvereket.