Ne agyalj egyedül,

ha IT problémád van, keress inkább egy Csapatot, aki képes megérteni a kihívásaid gyökerét, és eleget látott ahhoz, hogy egyedi megoldásokat szállítson.
Mi 2005 óta azon vagyunk, hogy lenyűgözzük a felhasználókat minden webes felületen.
A legtöbb üzleti igény standardizált megoldásokkal kiszolgálható, de...

Néha valami egészen egyedi megközelítésre van szükség, hogy a vállalkozás fejlődését támogassa.

Tudjuk, hogy mi a különbség a jó és a kiváló között.
És amikor szoftverekről beszélünk, az a célunk, hogy a legjobb megoldásokkal segítsük ügyfeleinket. 

Amikor 2005-ben elindult a Webtown, a legelső döntésünk az volt, hogy ügyfeleinknek mindig olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek valóban az üzleti igényeiket szolgálják és segítik őket a digitalizációs folyamatok során.

A PHP programnyelve épülő Symfony keretrendszer kiváló alapot biztosít minden egyedi szoftver számára, hiszen az alapoktól kezdve a moduláris felépítést, a rugalmas fejlesztést, az átlátható kódstruktúrát és a fenntarthatóságot támogatja.

2005 óta fejlesztünk PHP programnyelvet alkalmazva.
2007 óta pedig mindezt Symfony keretrendszerre építkezve tesszük.

Néhány példa

Rendszerek százait fejlesztettük Symfony keretrendszerben

Example Link

e-Felvételi

A felvi.hu berkein belül működő e-Felvételi rendszer néhány év alatt teljesen kiváltotta a papíralapú felsőoktatási jelentkezési rendszert. Minden egyes felvételi időszakban diákok százezrei használhatják biztonságosan a rendszert, amely a teljes hazai felsőoktatás adminisztrációját megkönnyíti már évek óta. A Webtown csapata 2008-ban készítette el, majd fejlesztette 7 évig a Symfony keretrendszerre épülő e-Felvételit, mely a mai napig stabil alapot biztosít az újabb fejlesztések számára.

Example Link

Hotelek.hu

A hotelek.hu rendszere egy teljesen egyedi Symfony fejlesztés eredményeként jött létre. Ügyfelünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy egy olyan szállásfoglaló portált szeretne létrehozni, mely a magyar piacon népszerű összes többi portál hibáit kiküszöböli. A hotelek.hu egyszerre szolgálja a szálláskereső közönséget és a szálláshelyek üzemeltetőit. Rendkívül sokoldalúan szerkeszthető rendszer, mely a felhasználók számára egyszerű, gyors és átlátható böngészéssel segíti a kirándulások megtervezését.

Example Link

Óbudai Egyetem

Az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata számára a HÖK portált és az annak részeként elérhető, de a gyakorlatban önálló alkalmazásként működő eSzoctám rendszert fejlesztettük Symfony keretrendszerben. Az eSzoctám fejlesztés célja volt, hogy a hallgatók a korábbi, papíralapú igénylési folyamat helyett egy kényelmes, jól kezelhető, de a komplex pontszámítási modellt támogató, online rendszerben intézhessék igényléseiket és böngészhessék azok elbírálásának eredményét.

A Symfony legfontosabb előnyei

Közkedvelt
A Symfony az egyik legnépszerűbb fejlesztési keretrendszer.
Komplex ökoszisztéma
erős közösség (levelezőlisták, IRC) mellett rengeteg vállalat épít erre a keretrendszerre.
Stabil alapot biztosít
Nagy forgalmú weboldalak, intranetes megoldások, közösségi hálózatok és portálok, menedzsment és munkafolyamat-támogató alkalmazások - mind Symfonyra épülnek.
Megkönnyíti a fejlesztők munkáját
Megvan benne minden, ami egy fejlesztő munkáját segítheti: sebesség, rugalmasság, újra felhasználható elemek. Plusz a folyamatos innováció.
Támogató közösség
A fejlesztők soha nem maradnak magukra, ha probléma merül fel egy feladat kapcsán - a Symfony - közösségre bármikor számíthatunk.
Adaptív
Nem "kebelezi be" a fejlesztőket, épp ellenkezőleg: tiszteli a kialakult sztenderdeket, de könnyen átjárható és kiegészíthető, ha más szoftvereket is használni szeretnénk.

Gyógyszeripar

A törvényi előírások, változások, valamint az egyes készítmények szezonalitása is igényli, hogy a  weboldalak könnyen létrehozhatók és szerkeszthetők legyenek házon belül is. A belső jóváhagyási folyamat támogatására érdemes jogosultságkezelő funkciót fejleszteni. Ha pedig design váltásra kerül sor, sokat gyorsíthat a folyamaton, ha központilag változtatható az arculat valamennyi érintett weboldalon. 

SSC / nemzetközi cégek

A nemzetközi nagyvállalatok, különösen a szolgáltató központoknak sok belső folyamatot kell kezelniük, biztosítva a megfelelő automatizmusokat, hogy átlátható legyen, ki dolgozik az adott feladaton és hol tart vele. Ebből következően sok tartalom áll rendelkezésre, amit akkor tudunk jól forgatni, ha átlátható, könnyen szerkeszthető és kereshető. 
Szintén fontos a többnyelvűség kezelése, valamint az is, hogy a szoftver könnyen összeköthető legyen más alkalmazásokkal - pl. CRM, intranet, extranet.

Sok tartalmat kezelő cégek

Legyen szó blogszerű működésről vagy akár belső kommunikációs oldalról, a rengeteg tartalom elaprózza az operatív teendőket. Ezen a problémán azonban könnyen segíthetünk, ha drag&drop elven működő szoftvert választunk a tartalomkezeléshez, amely ráadásul automatikus publikálásra is képes, valamint kezelni tudja a belső jóváhagyási/korrektúra folyamatot.

Új digitális projektet tervezel, és jól jönne a segítség?

Keress minket

Kíváncsi vagy néhány referenciára?

Example Link

Szerencsejáték Zrt.

Egyszerűbb, átláthatóbb, könnyebben üzemeltethető online rendszerek -Symfony keretrendszer és az eZ Platform CMS segítségével

Example Link

Mavir Zrt.

Liferay és PHP alapú integrált, digitális megoldások - a hatékonyságnövekedés érdekében .

Example Link

William Reed Business Media

Teljeskörű tartalommigráció eZ Platform alapokon, a Platform.sh által biztosított cloud környezetben.