Mobil alkalmazások és IoT fejlesztések

Az online tér nem ér véget az asztali számítógépeknél

Miért van szükség mobil és IoT alkalmazásokra? 

Mobil applikációkkal kényelmesen elérhetővé válnak az online felületek akkor is, ha éppen nem vagyunk asztali számítógépünk közelében.
​​​​A manapság már alapvetésnek számító reszponzív felületek persze lehetővé teszik az alapvetően asztali felhasználásra tervezett szoftverek mobil eszközökön történő használatát, azonban mindannyian szembesülhettünk már az ilyen rendszerek mobilos böngészőkben történő használatának korlátaival...

A Webtown csapatában valljuk, hogy minden szoftvernek kell, hogy legyen célja. Ha pedig egy szoftvernek az a célja, hogy a felhasználókat ne desktop környezetben szolgálja ki, akkor azt a szoftvert nem desktop környezetre kell optimalizálni. 

Ezért építettük fel Mobil és IoT fejlesztési tevékenységünket, hogy megrendelőink célközönségét minden felületen a tökéletes szoftverekkel szolgálhassuk ki. 

  Az alkalmazások pontosan úgy működnek, ahogyan az adott eszközre megtervezzük azokat.

ajánlatot szeretnék
Android/iOS
Alkalmazásfejlesztésünk két fő célterületét az Android, illetve az iOS, vagy iPadOS operációs rendszerekkel működő okoseszközök alkotják.
Project vs. Product
Nem a projekt a lényeg. Abból rengeteg van. Az alkalmazásfejlesztés középpontjában a TERMÉK áll. Azért dolgozunk, hogy a termék jó legyen. 
Felhasználói élmény
Bele lehet építeni bármilyen funkciót egy alkalmazásba, ha a felhasználói felület nem támogatja magát a használatot. Segítünk tervezni. Segítünk építeni.