Liferay nagyvállalati portál és keretrendszer

  • Széles körben alkalmazható és összetett funkcionalitással rendelkezik. Vezető Java alapú nagyvállalati portálrendszerként kiemelten támogatja a multi-site kezelést, jól skálázható és rugalmasan alakítható.

  • Fejlesztői beavatkozás nélkül, adminisztrátori feladatkörben is gyorsan és hatékonyan bővíthető. Nemzetközi support-tal rendelkezik, több mint 100 partnercéggel, 6 kontinensen.
  • Nem csak portálrendszer, hanem fejlesztői keretrendszer is, így az egyedi alkalmazások fejlesztése hosszútávon is könnyen megvalósítható benne..
  • Szoftverkörnyezet független, támogat valamennyi széles körben használt operációs rendszert, adatbázis kezelőt és platformot. Üzemeltetése és licenc költségei jelentősen kedvezőbbek, mint más nemzetközi termékeké.

Liferay

One platform. Endless Solutions

Alkalmazási területek

Új digitális projektet tervezel?

keress minket

Weboldalak és portálok

A Liferay DXP segítségével egyszerűen lehet létrehozni dinamikus, vonzó weboldalakat, vagy akár vállalati portálokat, amelyek megfelelnek a mai digitális kor követelményeinek.

Intranet és kollaboráció

A Liferay DXP-re építkezve javítható a belső kommunikáció és a felhasználók közötti online együttműködés egy modern, felhasználóbarát intranetes megoldással.

E-kereskedelem

A Liferay DXP által növelhető az online értékesítések volumene az integrált e-kereskedelmi platform, a Liferay Commerce segítségével, amely személyre szabható vásárlási élményt kínál.

Ügyfélszolgálat

A Liferay DXP funkcionalitása kiválóan támogatja az ügyfélszolgálatot és támogató szolgáltatásokat egy központi platformon keresztül.

Mobil alkalmazások

A Liferay DXP képes bármilyen alkalmazással együttműködni. Az integráció egyszerű és biztonságosan üzemeltethető, hogy a Liferay DXP-re támaszkodva a szervezet nyugodtan fejleszthessen és üzemeltethessen különféle alkalmazásokat, amelyek elérhetők bárhol, bármikor.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!