Egy platform. Végtelen megoldás.

Alakítsd át digitális élményeid egyetlen rugalmas platformmal, ami megbirkózik a legösszetettebb üzleti kihívásokkal is.

A Liferay már bizonyított

Example Link

K&H Bank

Example Link

Raiffeisen

Example Link

NN Biztosító

Ismerjük a legnagyobb kételyeidet a DXP platformok kapcsán, de a Liferay más mint a többi

A Liferay könnyebben integrálható

A legtöbb DXP platformot nehéz integrálni, de a Liferay nem ilyen. A Gartner 2021-ben készült felmérése alapján a Liferay a legjobb értékeléseket érte el a Digital Experience platformok között, a B2B és B2E esettanulmányok alapján.
Integráció és bővíthetőség szempontjából kimagasló, 4,2-es értékelésre tett szert, maga mögött hagyva a további 13 vizsgált felületet. Az alapjául szolgáló Java Standardok biztosítják, hogy összekapcsolható legyen más rendszerek (pl.: OSGi, OpenAPI, JSR, OASIS, SAML, OAuth). 
A Liferay számos módszert támogat az adatok megosztására már, webszolgáltatásokra vagy headless megoldásokra épülő redszerekkel (GraphQL, Rest).

A Liferay-t könnyű személyre szabni 

A Liferay DXP 7.4 kiváló fejlesztési keretrendszerrel bír. Többek között adaptív médiahasználatot biztosít, automatikusan a legmegfelelőbb képméretet állítja be, legyen szó háttérképről vagy fragmentekről.
A Collection Display Fragment segítségével a szűrés, keresés és rendezés is egyszerű. Többféle űrlap támogatja az adatgyűjtés hatékonyságát, így teljesen az igényekhez igazítható. A fragmentek megjeleníthetők vagy elrejthetők minden rendelkezésre álló viewport esetén, valamint minden eddiginél kifinomultabb navigáció létrehozására is lehetőséget ad.

.

A Liferay-t nem nehéz megtanulni

A Liferay University azért jött létre, hogy bárki könnyedén elsajátíthassa a rendszer használatát. A felület részletes dokumentációt biztosít, melyhez minden ügyfél korlátlan hozzáférést kap. Az adatbázisban könnyedén megtalálhatók a gyakorlatias és mélyreható tudást biztosító anyagok. Az oktatóvideók segítségével pedig mindenki igény szerint, a saját tempójában tudja megszerezni a kívánt tudást. Egyéni igények esetén személyreszabott szakértői segítség is biztosított.

A támogatás erősebb, mint gondolnád

A Liferay gyors és hatékony supportot biztosít minden ügyfele számára. Azonban, ha ez nem lenne elég, a Webtown support is mindig a rendelkezésedre áll, hogy orvosoljuk az esetleges fennakadásokat, és gördülékenyen folyhasson a mindennapi munka. 

A tartalmak publikálás után is könnyedén módosíthatók

Liferay lehetővé teszi az éles oldalak kollaboratív módosítását. Párhuzamosan tud több csapattag is dolgozni, akár ugyanazon a publikáción is.
Egy változtatás végrehajtásakor választhatsz a szerkesztői és a létrehozói módok közül, mely lehetővé teszi a kisebb-nagyobb változtatásokat. Ezek előnézet után azonnal publikálhatóvá válnak, de akár későbbre is időzíthetők.
Mindegyikről egyéni példány készül, melyek bárhonnan hozzáférhetők, és a végső élesítéskor egyszerre publikálhatók.

A Liferay az egyik legerősebb DXP platform

Beszéljenek helyettünk a számok a Liferay DXP teljesítményéről!
Infrastrukturális portálként a Liferay DXP több, mint 47 000 felhasználót tud kiszolgálni egy szerveren keresztül, 312 ezredmásodperc alatti átlagos bejelentkezési idővel és a maximális átviteli sebessége  1320+ bejelentkezés, másodpercenként.  A dokumentumtár 26 000 felhasználóval is könnyedén megbirkózik, miközben 2 millió dokumentumhoz biztosít hozzáférést. 
Elegendő adatbázis-erőforrás és hatékony terheléselosztás esetén a Liferay DXP lineárisan méretezhető

Kihagytunk valamit?

Írd meg nekünk saját fenntartásaidat, és mondunk rá olyan ellenérvet, mellyel a Liferay rácáfol!