Közszolgáltatások

Régi rendszerek helyett, modern egység.

költséghatékony és jól működő változás

Fenntartható működés és teljes mértékű digitalizáció

Ha olyan alapvető szolgáltatásokról beszélünk, mint az oktatás, a közbiztonság, igazságszolgáltatás, tömegközlekedés vagy például az ivóvízellátás, a szolgáltatók fáradhatatlanul igyekeznek hatékonyan ellátni ezeket a feladatokat nap mint nap. Azonban, könnyen természetesnek vesszük ezeket, különösen amikor a mindennapi életünk során nehézségekbe ütközünk.  A közszolgáltatások esetében fontos feladat, hogy a régóta fennálló rendszerek hatékonyan alakuljanak át olyan modern egységgé, amelyek kompatibilisek a digitalizációval.

Ez azonban többet jelent annál, hogy jobb weboldalakat, intranetet vagy portálokat hozunk létre, hiszen nagyon szerteágazó területről beszélünk. Fontos, hogy a szolgáltatások átalakítása, és a változás maga költséghatékony és jól működő legyen, valamint a felhasználók is könnyedén tudják alkalmazni a rendszert, hiszen rengeteg erőforrást és szolgáltatást érint a változás.

Biztonságos és megbízható
felület a digitális átalakuláshoz, mely könnyen fejleszthető mindenki számára könnyen használható
Egységes és naprakész
rendszerezett megoldások a zökkenőmentes használatért, még akkor is, ha több rendszer fut párhuzamosan
Integrációs platform
moduláris felépítésének köszönhetően régóta működő rendszerekhez és új felületekhez vagy alkalmazásokhoz is használható

Moduláris felépítés, költséghatékony üzemeltetés

A Liferay biztosítja a megoldást

Hogyan segít a Liferay?

Digitális megoldások a közigazgatásban

Önkiszolgáló portálok

Segítségükkel a felhasználók egyszerűen hitelesíthetők, így biztonságosan hozzáférhetnek a számukra szükséges információkhoz és együttműködhetnek másokkal.

A személyre szabott portálok - akár az ügyfelek, akár az alkalmazottak részére - lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyebben megtalálják, amire szükségük van, növelve ezzel a bizalmat és javítva a szolgáltatás eredményeit.
 

Modern intranet

Hozz létre védett, testreszabott intranetet, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy megtalálják a megfelelő információkat, amikor szükségük van rájuk. A biztonságos, modern intranetek segítségével a munkavállalók jobban kezelhetik juttatásaikat és karriertervezésüket, ami nagyobb elégedettséget és jobb munkavállalói elkötelezettséget tesz lehetővé.
 

Weboldalak

Tervezz olyan webhelyeket, amelyek vonzók a lakosság számára, javítják a felhasználói élményt és növelik az elkötelezettséget. Hozz létre olyan vonzó és hatékony webes felületeket, amelyek egy helyen oldják meg a felhasználók problémáját. 

Perszonalizálható felületek

Minden felhasználó számára helyettesítheti a személyes ügyintézést.

Korszerű rendszerbe szervezhető megoldások

Egységesen biztosítja a zökkenőmentes használatot még akkor is, ha a háttérben több rendszer összehangolt munkája folyik.

Hogyan segít a Liferay az ügyfelek elkötelezésében?

MEgmutatjuk
KEress minket!

A Webtown itt van, hogy segítsen

  • Ensure collaboration by aligning delivery around the customer's experience
  • Improve transparency with agile development based on Scrum.
  • Reduce project overhead with test automation, CI/CD pipelines and weekly updated documentation.
  • Minimise risk by making every release production-ready