Mi mindent nyújt a Liferay?

Az összehangolt online jelenlét, a harmóniára törekvő rendszerek, az elégedett felhasználók...
...ez a digitális transzformáció célja.

A digitális transzformáció sikerének kulcsa

Digital Experience Platform

A digitális transzformációra nem szabad úgy tekinteni, hogy az a "szükséges rossz" a vállalat életében. Ahhoz, hogy sikeres legyen, nem kevés munka szükséges.

Megfelelő stratégia megalkotásával és megfelelő eszközök alkalmazása mellett azonban olyan organikus egésszé alakul a vállalat online jelenléte, mely egyaránt öröm a vásárlók, partnerek és a cég munkatársai számára. A kulcs a támogatás. Nem az akadályozás.

Az olyan, digital experience platform - nak nevezett termékek, mint a Liferay DXP , ebben erősek. Összekötnek különböző informatikai rendszereket és az összehangolt működés következtében lehetőséget biztosítanak,hogy minden felhasználó a számára leginkább hasznos és érdekes, az ő személyes élmény-érzetét elősegítő információt, illetve funkciócsoportot érhesse el a vállalat által biztosított online felületeken

Kösd össze a rendszereidet 

Rendszerezd a vállalat online jelenlétét egy egységes digitális platformon, amely megkönnyíti a több rendszer integrációját az igazi ügyfélélmény létrehozása érdekében. 

Kínálj személyre szabott élményt

Tégy egyedivé minden ügyfélélményt, hogy az online utazás mindig a felhasználónak szóljon. A Liferay DXP megkönnyíti az élmény biztosítását, hogy könnyen megfelelhess vállalatod ügyfelei elvárásainak.

Reagálj igazán gyorsan

Újíts és állj készen a jövőbeni igényekre is mindig egy testreszabható platformon, amely együtt erősödik a vállalatoddal.
A Liferay DXP páratlan képességekkel rendelkezik integráció és interoperabilitás terén. 

növeld digitális elérésed

Analytics Cloud

A Liferay Analytics Cloud egy olyan SaaS ügyféladat- és webelemző eszköz, amely összesíti az adatokat és megjeleníti a különböző, elemzéseket, akár interakciókkal, vagy emberekkel kapcsolatban. Mindemellett nyomon követi az ügyfélprofilt és a viselkedési adatokat is, egységes képet adva a vásárlóról.

Az Analytics Cloud a marketingeszközök és tartalmak teljesítményét is méri, így  a felhasználók jobban megérthetik ezek szerepeit. Összességében pedig ezek az elemek átfogó, személyreszabott élményt biztosítanak.
  • Hozz létre egyedi ügyfélnézetet
  • Szegmentálj és jeleníts meg fontos adatokat
  • Használj oldalelemzéseket
  • Értsd meg jobban célcsoportod

Egyszerűbb folyamatok

Liferay Commerce

Fedezd fel, hogyan teszi lehetővé egyetlen összefüggő felület az üzleti folyamatok átformálását. A Liferay Commerce leegyszerűsíti a termékajánlatok, az ügyfélkapcsolatok és a tartalmak egyesítésének folyamatát, a teljes ügyfél-életciklust lefedő digitális élményért.
  • Egységesítsd az üzleti folyamatokat
  • Őrizd meg ügyfeleid hosszútávon is
  • Fejleszd B2B folyamataid, felejtsd el a papírmunkát, a hívásokat és az e-maileket