A Liferay megoldásai a gyártóiparnak

A modern gyártási folyamatok lehetnek egyszerűek is...
Liferay DXP: One platform, endless solutions.

Raktártervezés vagy egy jól működő intranet oldal?
Legyen szó bármelyikről is, a Liferay tudja a megoldást!

A raktárak terhelésének tervezhetősége ugyan mindig komoly fejtörést okozott, napjainkban azonban a gazdasági helyzet okozta beszállítói kiszámíthatatlanság miatt sokkal nagyobb rugalmasságra van szükség, a folyamatok átláthatóságára pedig talán még nagyobb igény van mint eddig bármikor. Fontos szempont emellett, hogy a növekvő számú beszállító és az ezzel arányosan növekvő dokumentáció továbbra is áttekinthető maradjon. A szektort az összetett tranzakciók jellemzik, ahol sok embert, sokféle felületen kell bevonni a folyamatokba és nem jellemző az impulzusvásárlás. Erre az összetett helyzetre kínál jó megoldást egy jól működő DXP, hiszen a vállalatok komplex termékeit egy egyszerűbb kereskedelmi rendszer nem tudja kezelni. 


A Liferay Commerce leegyszerűsíti a termékkínálat, az ügyfélkapcsolatok és a tartalom egyesítésének folyamatát a teljes ügyféléletciklusra kiterjedő digitális élmények érdekében. Egyesítse a kereskedelmet, és csökkentse az Ön által elképzelt élmény nyújtásához szükséges időt és erőfeszítést. A szektor sajátossága, hogy különböző termékeket, különböző mennyiségekben, különböző helyekre és különböző időpontokban kell legyártani és szállítani. A teljes termelési és kapcsolódó logisztikai folyamat rendszerint eltérő IT rendszerekben kezelt funkciók és adatok útján valósul meg, melynek következményeként jellemzőek a hozzáférés menedzsment és transzparencia kihívások. 

A Liferay DXP beépített funkciók segítségével kiválóan kezeli a partnerekkel való együttműködések dokumentumait, számlákat, igazolásokat, de akár a reklamációkat is, összetettebb esetben, mint például megrendelés kezelés esetén pedig akár a Liferay B2B ecommerce funkciók, akár egyedi fejlesztés útján a háttérrendszer kapcsolathoz hatékony megoldást tud adni.

“Az Aptiv az autonóm vezetés terén vezető szerepet tölt be az intelligens mobilitási megoldások terén. Az autóiparban zajló innováció miatt az Aptiv folyamatosan fejleszti gyártási folyamatait. Az egyik legnagyobb kihívás az volt, hogy a több mint kétmillió tranzakcióval kapcsolatos információk elérhetővé váljanak a világ minden tájáról. Az Aptiv létrehozott egy önkiszolgáló portált, amely lehetővé teszi az adatok egyszerű elérését, és képes arra, hogy az adatokból következtetéseket vonjon le, miközben biztosítva van az adatbiztonság.”

"A Materion egy B2B vállalat, amely ötvözeteket és vegyületeket gyárt. A cég 2600 alkalmazottja között a hatékony kommunikáció igen fontos volt, ezért az intranetjüket kellett újragondolniuk. Globális kommunikációs vezetőjük, Stacey Papp a Liferay-t választotta a biztonsági tanúsítványai és az egyedi igényeik megvalósíthatósága miatt. A Liferay DXP lehetővé tette a meglévő megoldásuk frissítését és annak testreszabását."

Egy kedvező árú DXP a vállalaton belüli folyamatok is költséghatékonyabban válnak követhetővé. A Liferay Digital Experience Platform nem csak könnyen továbbfejleszthető, de számos egyéb technológiával kombinálható és egy földrajzilag elosztott működést igénylő cég esetében egy egyszerű vezérlés is felállítható. A platform reszponzív, így nem okoz számára problémát az asztali számítógépek és a mobilos nézet sem, ráadásul ez nem igényel dupla fejlesztést, hiszen a platform ezt magától tudja. 

Megosztás, együttműködés és kommunikáció egyetlen egységes platformon

Egy modern intranet segítségével a szervezetében mindenki produktív, önellátó és kapcsolatban maradhat.

Ha valaki Liferay DXP-ben gondolkozik, akkor nyugodtan számolhat azzal, hogy az out of the box funkcióknak köszönhetően egy intranet oldal is kialakítható, amely minden munkatárs számára elérhető, akár vállalaton belüli híreket, akár szabályzatokat szeretnénk megosztani. Ez javítja a vállalaton belüli kommunikációt és együttműködést, és lehetővé teszi a folyamatok hatékonyabb kialakítását. 
 

automatizáció & Integráció

Kiváló illeszthetőség 

A Liferay másik erőssége az illeszthetősége. A platform a gyártóipar sajátos igényeihez igazítható, beleértve az ERP-rendszerek és más kulcsfontosságú eszközök integrálását is. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy automatizálják és optimalizálják üzleti folyamataikat, és növeljék a hatékonyságukat. 

Ha több rendszerrel építünk ki kapcsolatot, akkor a Liferay felületein egy folyamatként jelenhet meg egy olyan összetett üzleti folyamat is, ami egyébként a vállalat életében szigetszerű informatikai rendszerekben csak széttagozódva létezik. Így lehet az az átfogó képpel, és az ahhoz tartozó metrikákkal észrevenni a folyamatokban rejlő hatékonyságbeli tartalékokat például. Emellett a felhasználók azáltal, hogy egy helyen tudnak több feladatot is elvégezni, kevesebb kontextusváltással tudnak dolgozni illetve az egységes felület és az egy helyen való elérhetőség könnyebbé teszi a munkát és gyorsabbá is adott esetben.

Reakció a piaci igényekre

A Liferay Analytics integrált funkciói 

Az analitikai adatok már az első naptól kezdve fontosak a digitális projektek teljesítményének megértéséhez és javításához. A Liferay Analytics Cloud natív integrációja a Liferay portfólióval lehetővé teszi, hogy az analitikai mérésekhez ne kelljen hosszadalmasan beállítani a rendszert.
Egyszerűen indítsa el a projektet, és már indulhat is a mérés. Az adatok puszta mérése ugyanakkor nem elég ahhoz, hogy sikeres legyen vállalkozására. A Liferay Analytics Cloud olyan eszközökkel segíti projektjeit, amely mérések alapján azonnal reagálni lehet a piac igényeire, például A/B teszteléssel, dinamikus közönségszegmentálással és gépi tanulással vezérelt tartalmi ajánlásokkal.

Ahhoz, hogy maximálisan kihasználhassa a Liferay által nyújtott előnyöket olyan partnerre van szüksége mint a Webtown, ahol szakértőink nem csak egyedi fejlesztésekkel segítik, de továbbképzéseket és konzultációkat is vállalnak, így az ügyfelek így teljeskörű támogatást kapnak a platform használatával kapcsolatos összes kérdésben és problémában.

A Gartner 2023-as elemzéséből kiderült, hogy a Liferay DXP-jét gyakran alkalmazzák a gyártási, a távközlési, a kormányzati és a pénzügyi szolgáltatási szektorban működő szervezetek, és B2B, B2C és B2E felhasználási esetekben használják. 

A vállalatok számára jelenleg elérhető infrastruktúra-méret alapú cloud és on-premise előfizetés, valamint használat alapú cloud előfizetés lehetőségek mellett a Liferay DXP egy erőteljes, biztonságos és testreszabható platform, amely az egyik legjobb választás a versenytársak között.

Összefoglalva, a Liferay olyan szervezetek számára ideális, amelyeknek komplex és biztonságos környezetre van igényük on-premise, hagyományos tárhelyen vagy akár felhőben.
Személyek és adatok összekapcsolása
különböző rendszerekből
Az üzleti folyamatok központja az ügyfél
tömegtermelés helyett tömeges testreszabás
Új termékek és szolgáltatások létrehozásának lehetősége
a piacra lépéshez

Hogyan tegyük hatékonyabbá a B2B értékesítést?