Symfony

Talán a legnépszerűbb keretrendszer. Talán a legjobb szoftverekhez.

Tudjuk, mi különböztet meg egy jó szoftvert a kiválótól

Számtalan rendszerrel és technológiával dolgoztunk már, míg 2007-ben a Symfony keretrendszer mellett döntöttünk, s azóta is erre alapozva készítünk egyedi szoftvereket.

Az igazán jó rendszerek moduláris felépítésűek, így könnyedén módosítható bármely alkotóelemük a későbbiekben. 

Tudjuk, hogy a felhasználói élményt gondos tervezéssel és kreatív megvalósítással lehet fokozni. Egy szoftver elkészítését mindenképpen az üzleti igények pontos felmérése és a megismert igényeket leíró dokumentáció kell, hogy megelőzze. Alapelvárás, hogy minden rendszernek működnie kell mobil eszközökön is. Egy rendszer működése akkor lesz sikeres, ha azzal elégedett a megrendelő, a kivitelező és a végfelhasználó egyaránt. Ezért úgy dolgozunk, hogy mindenben megfeleljünk a saját elvárásainknak is.

A fejlesztéssel nem ér véget a feladatunk

Elsődleges célunk, hogy a megrendelőinkben felmerült üzleti igényeket tökéletesen kiszolgáljuk. A feladatunk azonban itt még nem ér véget. Egy igazán jó fejlesztői csapatban a mérnökök úgy tervezik meg a fejlesztendő rendszert, hogy a kész szoftver sokkal többet nyújtson, mint a projekt kezdetén bárki is gondolta volna. A rendszerek bevezetését követően azok utóéletét is aktívan nyomon követhetjük.

Eddigi munkánk során több, mint ezer web alapú szoftvert alkottunk. Több, mint száz partnerrel dolgoztunk már együtt, s ennek nyomán sok ezer szakmai és emberi kihívással küzdöttünk meg – megoldást találva minden problémára.

Egészen más elvárásokat támasztunk ma egy modern szoftverrel szemben, mint 10 éve

A legtöbb „dobozos” szoftver általános célra készül. Sok olyan funkciót tartalmaz, amelyre adott esetben egy vállalatnak nincs szüksége, más modulok viszont nem tartalmazzák azokat a plusz funkciókat, amelyekre az ember igényt tartana.

Az egyedi szoftver attól egyedi, hogy a felhsználók igényeihez van igazítva. A felhasználó határozza meg, hogy hogyan is működjön, milyen adatokat tároljon a rendszer, milyen lekérdezéseket, kimutatásokat adjon: hogyan segítené leginkább a mindennapi munkavégzést.

A fejlesztés ideje alatt folyamatosan együtt dolgozva készítjük el az Ön által megálmodott szoftvert.

100% online alkalmazások

Web alapú, platformfüggetlen szoftvereket fejlesztünk. Bárhonnan elérhetőek, mindössze internetkapcsolatra van szükség.

Bármilyen eszközön– okostelefonon, tableten és PC-n egyaránt – telepítés nélkül használható rendszerek. 

Nyílt forráskódú alapok

Nagy előnyük, hogy valódi költségmegtakarítást jelentenek a vállalati szintű felhasználók részére, ami elsősorban a licencdíjak megfizetésében jelentkezik.