Rendszertervezés és integráció

A jól megtervezett rendszer a vállalati hatékonyság záloga.

A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek tudják csupán igazán megkönnyíteni egy vállalat munkatársainak hétköznapjait.

Igen ritka, hogy egyszerű weblapfejlesztési projekten dolgozunk.

Szinte minden projektünknek részét képezik a rendszertervezés és az integrációs feladatok, így bátran kijelenthetjük: évtizedes tapasztalattal segítjük Partnereink munkáját ezen a téren is.

UX tervezési módszertan

Csapatunk módszertanában a teljes ergonómiai tervezés úgynevezett tervezési termékműhelyek köré épül, amely a tervezési folyamat döntéshozó és egyben kreatív fóruma. A termékműhelyek feladata, hogy a készülőben lévő user interface terveit menet közben korrigálja. Tervezőcsapatunk nem ért egyet azzal az általános metódussal, hogy kreatív tervező cégek ügyfeleiknek csak a kész, befejezett munkáikat mutatják meg.

A termékműhelyek alkalmával szándékosan bevonjuk megrendelőinket a munkafolyamatba a készülő tervek megvitatásával, így az elképzeléseinkre azonnali visszajelzéseket kapunk. Célunk, hogy az végeredmény használható, megtalálható, elérhető, hasznos, kívánatos, hiteles és egyben értékes is legyen a felhasználók számára.

 

Vállalata sikerének záloga a kiszámítható informatikai háttér

A letisztult, átlátható és megfelelően automatizált rendszerek megkönnyítik munkatársai mindennapjait. Egy nem megfelelően megtervezett infrastruktúra viszont gátolja az üzemeltetés szolgáltatásainak hatékonyságát.

Ügyfeleink kényelme és a hatékony munkavégzés kapcsán fontos követelmény, hogy az adatokat egy helyen tárolják. Végezzük mindezt oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőket egyesítve egy új, együttműködő rendszert alkotunk.

 

Versenyelőnyt kínálunk vállalkozásának

Az eredeti funkcionalitást egy magasabb szintű, több lehetőséget kínáló szolgáltatástartalommal váltjuk fel, melynek célja a hatékonyság növelése. A meglévő rendszerek együttműködési képességének javítása, illetve a már említett új funkciók megvalósítása által hatékonyabbá válik cégén belül a kommunikáció.

Munkánk során leggyakrabban vállalatirányítási rendszerekkel, irat- és dokumentumkezelési rendszerekkel, üzemirányítási szoftverekkel, címtárakkal, egyedi fejlesztésű szoftverekkel kapcsoljuk össze az általunk készített szoftvereket.