eZ Platform Enterprise CMS

Where Content Means Business.

Az eZ egy Symfony alapú CMS platform, amely segítségével minőségi tartalmakban gazdag weblapokat és alkalmazásokat készíthetsz.

Eszköz- és nyelvfüggetlenül oszthatod meg üzeneteid, és párhuzamos honlapkezelésre (multisite) is lehetőséged lesz.

Használd hagyományos módban, szerkeszd és tárold a tartalmakat ott, ahol a megjelenést is kezelheted a látványos, intuitív eZ Studio drag&drop felületén.

Vagy használd "headless" CMS-ként, ha szükséges. Szerkeszd és tárold a tartalmat az eZ Platformban és a REST API segítségével publikáld különböző szeparált megjelenítő felületek felé. Legyen az portál, website, POS terminál, vagy natív mobil applikáció.

Milyen előnyei vannak az eZ Platformnak?

többek között ilyenek

Könnyedén szerkesztheted és átláthatod tartalmaid

HTML-kódok ismerete nélkül is könnyedén szerkesztheted a tartalmat, akár több site tartalmait is egyetlen felületről. A felhasználók kifinomult jogosultságkezelésének köszönhetően meghatározhatod, hogy munkatársaid milyen tartalmakkal dolgozhassanak, így a felelősségi körök szétválasztásával például a nagymennyiségű információt kezelő oldalak is sokkal hatékonyabban és átláthatóan szerkeszthetők.

 

Többnyelvű tartalmaid egyetlen helyről kezelheted

Sok CMS-ben gondot okoz az azonos tartalmak különböző nyelvváltozatainak kezelése – az eZ használatával ez egyetlen kattintás. A tartalom elkészítése után azonnal kiválaszthatod, milyen további nyelven szeretnéd feltölteni, a későbbiekben pedig ugyanezen logika mentén válthatsz a nyelvváltozatok között.

 

Minden eddiginél hatékonyabban szervezheted a munkát

Nem lesz többé szükség a Word korrektúra funkciójára, ha online tartalmat szeretnél készíteni.
A tartalom feltöltése után kiválasztható, hogy ki hagyhatja jóvá, a jóváhagyó pedig helyben elvégezheti a szükséges módosításokat, és engedélyezheti a nyilvános közzétételét.

 

Több csatornán kommunikálhat egyetlen tartalomfeltöltéssel

Saját alkalmazásodban is megosztanád híreid, promócióid, miközben az információt csak egyetlen felületre szeretnéd feltölteni?

Az eZ erre is lehetőséget biztosít: a platform, a webservice és API-készlet segítségével különböző csatornákon oszthatod meg a tartalmat: nem csak a weben, tableteken és mobilokon, de Smart TV-ken, információs kijelzőkön és IoT-eszközökön egyaránt.

 

Ennyire könnyen még biztosan nem készítettél landing page-t

Az eZ intuitív drag&drop szerkesztője segítségével egyszerűen összeállíthatod a landing page struktúráját és feltöltheted tartalommal, hiszen az előre beállított alkotóelemeket – főcímek, bannerek, képgalériák, tartalom listák, idézetek, tagek – csak a választott helyre kell húznod.
HTML-tudásra nem lesz szükség, amiatt ne aggódj.

 

Hozd létre a tartalmat és publikáld később

Alapvető elvárás a felhasználók részéről, hogy egy landing page dinamikus, folyamatosan változó tartalmat szolgáltasson. Így maradhat érdekes a látogatók számára.
Az eZ-vel néhány egyszerű lépéssel ütemezheted a landing page-en megjelenő tartalmakat, és rugalmasan irányíthatod a tartalom áramlását az oldalon lévő blokkokon.

Vállalatok a nagyvilágból, akik az eZ Platformot választották