Ne agyalj egyedül az IT problémáidon,

keress inkább egy Csapatot, aki képes megérteni a kihívásaid gyökerét, és eleget látott ahhoz, hogy egyedi megoldásokat szállítson. 2005 óta azon dolgozunk, hogy lenyűgözzük Partnereink vásárlóit minden létező webes felületükön, méghozzá egyedileg testreszabott szoftverekkel. Ezáltal növeljük az vásárlók lojalitását, miközben eredményesebbé tesszük Partnereink üzleti tevékenységét. Ezt viszont csak úgy érhetjük el, ha folyamatosan fejlődünk, és szem előtt tartjuk az aktuális trendeket.

Partnerként Hiszünk a Projektedben

A felvi.hu E-felvételi rendszere remekül szemlélteti fejlesztőink szakmai felkészültségét, ami fontos szempont lehet, ha egy jó fejlesztő csapatot keresel. Nekünk viszont ennél több kell: Nem elégszünk meg azzal, hogy profi kódot élesítünk; Partnerként szeretnénk megérteni üzleti céljaidat, kihívásaidat, hogy a lehető legjobb megoldást szállítsuk Neked. Mert hiába jó a kód, ha a működése nem oldja meg a problémádat.

Hogyan válunk egy Csapattá?

 • A siker kulcsa, hogy alaposan megértsük, miként dolgoznak Partnereink - a termékek/szolgáltatások lényegét, a fejlesztés üzleti céljait, a mindennapi problémákat és kihívásokat, melyeket fejlesztéssel szeretnénk megoldani. 

  Nem ugrunk tehát fejest a projektbe, mert a megfelelő előkészítés erőforrást és így költséget takarít meg a későbbiekben. Amennyiben mellettünk döntesz, egy három szereplős (5-6 fős) csapat fogja kidolgozni az igényeidre szabott rendszert.

  Corporate ready technológia középvállalatoknak is

  • Röviden php. Egy kicsit bővebben: Symfony

   Egy éven keresztül teszteltük a különböző PHP-keretrendszereket, hogy megtaláljuk A Keretrendszert, amely a legalkalmasabb arra, hogy rugalmasan, minőségben és gyorsan tudjunk eredményeket szállítani Partnereinknek.

   A Symfonyra esett a választásunk, mert megfelel a szakmai követelményeknek, biztonságos, folyamatosan frissíthető, és beépített kódbázisának köszönhetően nem 0-ról kell indulnunk a kódolással, így gyorsabbá vált a fejlesztés.

   Üzleti területek, melyekre megoldásokat szállítunk

   • Gyógyszeripar

    Gyógyszeripar

    A törvényi előírások, változások, valamint az egyes készítmények szezonalitása is igényli, hogy a  weboldalak könnyen létrehozhatók és szerkeszthetők legyenek házon belül is. A belső jóváhagyási folyamat támogatására érdemes jogosultságkezelő funkciót fejleszteni. Ha pedig design váltásra kerül sor, sokat gyorsíthat a folyamaton, ha központilag változtatható az arculat valamennyi érintett weboldalon.

   • SSC / nemzetközi cégek

    SSC / nemzetközi cégek

    A nemzetközi nagyvállalatok, különösen a szolgáltató központoknak sok belső folyamatot kell kezelniük, biztosítva a megfelelő automatizmusokat, hogy átlátható legyen, ki dolgozik az adott feladaton és hol tart vele. Ebből következően sok tartalom áll rendelkezésre, amit akkor tudunk jól forgatni, ha átlátható, könnyen szerkeszthető és kereshető. 

    Szintén fontos a többnyelvűség kezelése, valamint az is, hogy a szoftver könnyen összeköthető legyen más alkalmazásokkal - pl. CRM, intranet, extranet.

   • Sok tartalmat kezelő cégek

    Sok tartalmat kezelő cégek

    Legyen szó blogszerű működésről vagy akár belső kommunikációs oldalról, a rengeteg tartalom elaprózza az operatív teendőket. Ezen a problémán azonban könnyen segíthetünk, ha drag&drop elven működő szoftvert választunk a tartalomkezeléshez, amely ráadásul automatikus publikálásra is képes, valamint képes kezelni a belső jóváhagyási / korrektúra folyamatot.

    Előny, ha személyre szóló tartalmat is tudunk szolgáltatni a különböző usereknek. További előny lehet, ha szoftverünk különböző felületekre is tud publikálni - pl. okosóra, tablet, mobilalkalmazás.

   Neked milyen IT kihívásod van? Mondd el nekünk, segítünk megoldani.

   Jelentkezés díjmentes konzultációra

   • Központ
    H-1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b
   • E-mail
    info@webtown.hu
   • Telefon
    +36 1 792-0240 I +36 70 383 2359 I +36 1 700 2863

   PHP kampány űrlap